zielsafstemming in kleur

op afstand luister ik naar wat er in je leeft

ZIELSAFSTEMMING IN KLEUR

Op de diepere lagen in jezelf liggen antwoorden besloten waar je met je dagbewustzijn niet zo makkelijk bij kunt. In een zielsafstemming richt ik me juist op die laag in jou. Ik stel daarbij in de energie de vragen die jij me van te voren via de mail gesteld hebt.
Net als bij een mini-afstemming in kleur, gebruik ik bij een zielsafsteming in kleur de kleuren als richtingaanwijzer voor jouw afstemming.
Ik maak van te voren een afgestemde legging met kleurkaarten, zoals ook vermeld bij ”mini-afstemming in kleur”.
Daarnaast trek ik ook nog wat engelkaartjes en een spiritkaart.

Mijn jarenlange intuïtieve kennis en ervaring met kleur en orakelen zet ik in om jouw afstemming compleet te maken.
Via de taal van kleur maak ik voor jou duidelijk wat er in jouw situatie nodig is om krachtiger en meer vanuit de ziel in jouw leven te staan.
Het verhaal/gesprek wat ik in de energie met je heb, type ik voor je uit.

Kleuren hebben heel veel kwaliteiten. Om je een voorbeeld te geven:

Wat voor de een rood is om kracht bij te zetten, kan voor de ander rood zijn om woede toe te laten. Voor weer iemand anders kan hetzelfde rood een richtingaanwijzer zijn om het wat rustiger aan te doen. In de afstemming op jouw ziel, komen die kwaliteiten/thema’s in de kleur aan de orde die jou verder helpen met de vragen die in je leven. Het mooie is dat je ook met de kracht van kleur kunt gaan werken om je persoonlijk proces te ondersteunen. In het geval van rood als krachtkleur, is het dan fijn om meer rood in je leven te brengen doordat b.v. gronden belangrijk is. In de afstemming zal ik soms tips in die richting geven, mocht dit aan de orde zijn.

zachtheid-en-vertrouwenHoe vraag je een zielsafstemming aan?

Jij stelt van te voren je vragen die je graag aan de orde gesteld wilt hebben in de zielsafstemming.
Deze vragen stuur je via de mail naar me toe.
Je vertelt er ook bij wat je lievelingskleur van dit moment is en aan welke kleur je nu en hekel hebt, of die je afwijst. Daarnaast stuur je me ook je voor- en achternaam, je geboortedatum en een actuele foto van jezelf.

Tot slot maak je de kosten: 55 euro aan me over.
ING: NL86 INGB 0003844716 t.n.v. H.M.H.G. Kogelman, Oosterhout Gld. o.v.v. zielsafstemming

Je ontvangt van mij een begeleidend schrijven waarin ik je enkele punten van aandacht noem, zodat je weet waar je aan toe bent. Een zielsafstemming betreft een afstemming op 1 persoon.

Als je betaling op mijn rekeningnummer staat kun je binnen twee weken van mij een zielsafstemming in kleur in je mailbox verwachten.

In de toekomst hoop ik met de door mij te ontwikkelen ‘spiegelbeelden van de ziel’ ook jou nog een prachtig fotocadeau te kunnen aanbieden.