workshops

CREATIEF ORAKELEN

1x p/maand op woensdagochtend kun je bij mij meedoen aan een ochtend creatief orakelen. Een inspirerende ochtend vol beleving en diepgang. Met een kleine groep gelijkgestemden ben je geïnspireerd samen rondom een bepaald levensthema. Je trekt een kaart, raakt met elkaar in gesprek over het onderwerp en wanneer je wilt uit je jezelf al schrijvend en tekenend.
Ik stem me af op de energie van de groep en dat wat er als thema centraal staat, daarbij laat ik me leiden door wat er in het moment aan de orde wil komen. De magie in de door jou getrokken kaart(en), tekening en/of schrijfsel van die ochtend komt tot leven.

wf-herfstinspiratie1


EXTRA VITAMINE GROEN!

Belevingsdag/wandeling in de natuur. Momenten van stilte, wandelen en natuurbeleving wisselen elkaar af met  natuurspiegeling, zelfreflectie en creativiteit. In alle eenvoud even op adem komen, stress en ballast loslaten en jezelf hervinden op een voedende plek in de natuur.

Deze workshop geef ik samen met Carola Rossing.

 

 

GOUD VOOR JOU!

Trouwt een van je vriendinnen? En wil je jullie vriendschap kleurrijk creatief vieren?
Beleef samen een gedenkwaardig moment als vrijgezellen onder elkaar. Via kleur, creativiteit, kleurbeleven, collagetechnieken en creatief orakelen, leer je jezelf en elkaar net even anders kennen. Een gouden workshop samen met je dierbare vriendinnen.

goud-voor-jougoud-voor-jou1

KLEUR JE ZINNEN en vind je inspiratie

Een dag waarbij je op allerlei manieren op ontdekkingstocht gaat naar de creatieve inspiratie die in je leeft. Elementen uit het boek Kleur je zinnen komen hierbij aan bod, intuïtief tekenen/schilderen/schrijven/natuur- en kleurbeleven.  Een uitnodiging aan al die mensen die een blokkade voelen op het gebied van creatieve expressie en er naar verlangen om hieraan voorbij te komen. In de verwachting dat je ook thuis hiermee aan de slag kan. (inclusief boek Kleur je zinnen)

SCHILDEREN VANUIT KLEUR

Een inspirerende dag die in het teken staat van kleur, kleurbeleven, zelf ontwikkeling en intuïtief schilderen. De aura-soma kleuren en producten vormen daarbij het uitgangspunt. Je kiest 4 flessen en daarna maak je je eigen kleurenschilderij van acryl op doek. We vertalen de beelden en de kleuren naar je dagelijks leven en kijken hoe je die kunt omzetten naar meer balans en bezieling in leven en werk.

 

kopfoto-wordpresswebsite8INTUÏTIEF SCHILDEREN & SCHRIJVEN

Ontdek de intuïtie, wijsheid en creativiteit in jezelf. Door intuïtief te schilderen en te schrijven wat er in je leeft kom je heel speels weer tot jezelf, bij je eigen creatieve bron van zelfontplooiing. De opdrachten leiden je als vanzelf naar wat er in jou naar buiten wil komen. Deze workshop kan op verzoek op een specifiek thema ingevuld worden.

 

ZIELESJAAL VILTEN (wol op zijde, circa 55/180 cm)

Dompel je helemaal onder in je lievelingskleuren. Geniet van de zachte materialen en technieken en jouw lievelingskleuren. Zie het transformatieproces van wol naar vilt onder je handen vorm krijgen. Het resultaat aan het eind van de dag zal je versteld doen staan. Je ziel heeft een tipje van haar sluier opgelicht, wat die boodschap voor jou is wordt je stap voor stap duidelijk in deze workshop. Je zult nog lang plezier hebben van je zelfgemaakte unieke zielesjaal!

wf-handviltKRACHTKLEED VILTEN

Een krachtkleed is een gevilt doek waarbij je al jouw verlangens naar kracht, liefde en schoonheid verbeeldt in kleur en vorm.Vilten is bij uitstek een techniek die helpt om tot transformatie in je leven te komen. Zo kun je van angst naar liefde vilten, of van verlies naar acceptatie of juist vilten vanuit het hart omdat je hart nu echt graag open wil. Wat je ook vilt of beleeft op die dag, alles is goed, precies zoals het komt. Neem vooral lapjes, draadjes en kleine voorwerpen mee die van betekenis voor je zijn en je in je doek verwerkt.