luisterkind

EEN LUISTERKINDAFSTEMMING / ZIELSAFSTEMMING

een van ziel tot ziel gesprek op afstand

Voor als je het zelf even niet meer weet of ziet hoe je verder wil, kan ik in de energie meekijken en luisteren naar de oplossingen die je zelf aangeeft.

Een Luisterkindafstemming, ik noem het ook wel een zielsafstemming, is een prachtige methode waarbij ik in de energie op afstand contact maak met je en daarbij de vragen stel die je me van te voren via mailcontact doorgestuurd hebt.

Een Luisterkindafstemming is voor iedereen tussen de 0 en 100 jaar.
Het gesprek dat we op afstand met elkaar hebben schrijf ik uit en stuur ik je toe.
Jij krijgt persoonlijke inzichten en er vindt heling plaats op een diepe laag.


Heb je behoefte aan een luisterend oor op afstand?

Iemand die je in de diepte begrijpt en er voor je is en zich afstemt op jouw heel eigen situatie?
Iemand die met jou en voor jou helderheid schept in de problemen waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt?

 

een-luisterkindafstemmingDie iemand ben ik graag voor je.
Ik maak op afstand van ziel tot ziel contact met je.
Dit doe ik in de energie, maar vaak ook in combinatie met het in afstemming trekken van kaarten (o.a. kleurkaarten, tarot, engelkaarten). Deze kaarten en kleuren geven me dan al een bepaald gevoel van waar je staat, wat er speelt en wat er nodig is in jouw specifieke situatie.

Daarna ga ik nog dieper in de afstemming en schrijf ik achter de pc uit wat ik hierbij in contact met jouw ziel tegenkom.
Wat ik schrijf komt van jouw diepere weten.
Het zijn allemaal dingen die jij diep van binnen wel weet maar waar je net geen verbinding mee kunt maken.

Daarnaast krijg ik ook vaak informatie uit andere bron, van mijn hogere zelf, van spirit, van je gidsen of helpers of mogelijk van een overleden iemand, een vorig leven of een entiteit. Het contact wat we zo van ziel tot ziel met elkaar hebben schrijf/type ik uit op mijn pc en stuur ik naar je op.

Ervaring leert dat er dingen aan de orde komen die je diep zullen raken. Je had er zelf nog geen woorden voor, maar nu zie je het helder voor je. In de energie vindt er vaak ook heling en bewustwording plaats. De moeilijkheden waar je tegenaan loopt komen dan soms ineens in een heel ander daglicht te staan, waardoor ze vaak ook oplossen.

Wat er precies in een Luisterkindafstemming aan de orde komt is van persoon tot persoon verschillend. Ook de manier waarop er contact gemaakt wordt kan verschillen, het is maar net wat er in jouw specifieke situatie gezien en gehoord wil worden.


hoe en watlogo-luisterkind-werkers


Van te voren maak je de kosten, 55 euro aan me over.

ING: NL86 INGB 0003844716 t.n.v. H.M.H.G. Kogelman, Oosterhout Gld. o.v.v. luisterkindafstemming

Van mij krijg je dan nadere informatie over hoe een en ander in zijn werk gaat.
Daarna stuur je me via de mail je vragen, een actuele foto van jezelf, je geboortedatum en een kort schrijven over je persoonlijke situatie toe.

Een Luisterkindafstemming op kinderen onder de 10 jaar kan door de ouder zelf aangevraagd worden.
Vanaf de leeftijd van 10 jaar is vooraf toestemming van het kind zelf nodig.
Een afstemming betreft altijd 1 persoon.

De naam Luisterkind doet vermoeden dat het bij deze afstemming alleen om kinderen zou gaan, maar het betreft hier kinderen van alle leeftijden, dus zowel voor volwassenen als ook voor kinderen kan een Luisterkindafstemming helderheid en heling brengen. Je kunt mij benaderen voor een afstemming op alle leeftijden.

Soms zijn er van die dingen waar je telkens tegenaan blijft lopen in je leven.
Je hebt het gevoel dat je in kringetjes ronddraait en niet vooruit komt.
Of soms laat je kind gedrag zien wat je niet begrijpt of waar je mee vastloopt.
Het kan dan heel helpend zijn om via een Luisterkindafstemming inzicht te krijgen over wat hierbij op een onbewust niveau op de achtergrond mogelijk meespeelt.

De afstemming zet een positieve verandering in gang. Soms kan het nodig zijn om over een langere periode meerdere afstemmingen te doen. Groei gaat namelijk vaak met stapjes en sprongen. Niet alles laat zich meteen zien en kennen. Zie het maar als de lagen van een ui, je pelt steeds een laagje af, tot je bij de kern komt.

De kosten voor een Luisterkindafstemming bedragen 55 euro.
Vraag hier een afstemming aan.

 

Je luisterkind afstemming is voor mij echt ‘de spijker op z’n kop’. Ook heel mooi hoe je je intuïtie, creativiteit, Aura-Soma, kleur, tarotkaarten en engelenkaartjes combineert. Je benoemt exact hoe ik me voel en waar ik momenteel sta in mijn leven. Wat ik heel bijzonder vind is dat je in zo’n korte afstemming echt tot de kern van mijn “onbewuste” probleem komt. Je benoemt het ontbrekende puzzelstukje, waar ik al heel lang naar op zoek was. Voor mij was je afstemming enorm inzichtgevend, emotioneel en tegelijkertijd helend. Echt een heel mooi cadeau. Lydia