levensvragenwandeling

LEVENSVRAGEN WANDELING IN DE TUIN VAN DE ZIEL

De Hortus in Nijmegen is een schitterende plek, waar het in elk jaargetijde goed toeven is. Een plek ook die zich heel mooi leent om even ongestoord op je eigen binnenwereld gericht te zijn. Bij een levensvragenwandeling ontmoet je jezelf.

Loop je al langer met vragen rond?
Vragen die je onrustig maken?
Vragen die om antwoorden vragen?
Wil je deze vragen in een natuurlijke omgeving ophelderen?
En zo tot inzicht komen over hoe nu verder te gaan?

tuin-van-de-ziel1Een levensvragenwandeling is een wandeling in de tuin van de Hortus waarbij je samen met mij gericht bent op de vragen die in je leven. Al wandelend breng je de verschillende stemmen in jou weer op een lijn.

De tuin biedt je de omhulling die nodig is om dat te voelen wat soms zo zeurend op de achtergrond om aandacht vraagt, maar waar je vaak niet echt goed bij kan.

We spreken af bij de ingang van de tuin. Daar is een mooie poort waar we een korte kennismaking hebben. Hier bij de poort breng jij jouw levensvragen van dat moment in, dat wat je graag centraal wilt stellen tijdens de wandeling. Wat je daarbij inbrengt is helemaal aan jou. Vragen kunnen gaan over werk, bezieling, bestemming, talent, loopbaan, relaties, persoonlijke ontwikkeling, hooggevoeligheid, stress, burn-out, ziekte, rouw, zingeving, zelfrealisatie etc.

In de tuin van de ziel ben ik volledig in de afstemming op jou en je vragen. We praten en zwijgen soms en waar nodig is er ook ruimte voor een lach en een traan. Zo bewegen we ons door de tuin, staan we stil waar nodig, spiegelen ons aan de natuur. Om de dialoog met jezelf op een andere manier dan vanuit het hoofd te voeren bied de tuin je volop inspiratie. Daarnaast reik ik je soms een creatieve intuïtieve opdracht aan waarbij je iets tekent of schrijft, laat ik je iets ervaren in de natuur, doe je waar nodig een energetische oefening of je trekt een kaart ter verdieping en verheldering van je vraag.

Bij een levensvragenwandeling in de Tuin van de ziel ervaar je op een hele fijne natuurlijke manier weer helderheid op je levenspad, niet van achter een bureau maar lekker buiten in de frisse lucht, met de elementen om je heen. Vol geuren, kleur- natuursymboliek vind je herkenning en erkenning op dat wat er ten diepste in je leeft en om inzicht vraag. In de beschutting van de mooie tuin werkt alles mee om jou dichter bij je gevoel en bij je innerlijke wijsheid te brengen.

Stap voor stap ontstaat er al wandelend en stilstaand ruimte om jouw diepste waarheid naar boven te laten komen. Dingen vallen voor jou op hun plek. Je ervaart weer rust en richting in je leven.

Ik nodig je van harte uit om deze bijzondere ervaring aan den lijve te ervaren.

Duur van de sessie: maximaal 2 uur.
Indien mogelijk sluiten we af met een kopje thee.

Kosten: 90 euro / 60 euro voor minima

 

”je moet door vele poorten gaan om in de binnentuin van je ziel te komen”