KOM UIT JE EI

creatief digitaal lenteproject

start weer op 22 februari 2018

Op 22 februari jl. startte ik met een kort nieuw creatief project KOM UIT JE EI. Het project liep tot en met 15 maart 2017, 11 dagen lang volgde ik daarbij de inspiraties in het moment die ik kreeg door me 22 dagen lang in alle eenvoud en op een intuïtieve manier te verbinden met het thema ”ei” – de geboorte van het nieuwe.

Er waren 17 vrouwen die dit digitale internetproject samen met mij volgden. Er ontstond een prachtig digitaal document vol inspiratie, kleurrijke verhalen, creatieve voorbeelden, mp3’s en kleine filmpjes waarmee ik in het nieuwe jaar op 22 februari 2018 zeker weer naar buiten kom. Jij kunt dan ook weer meedoen aan KOM UIT JE EI en je eigen winterblues van je afschudden.

De vrouwen die er aan meededen waren heel blij met het op deze manier, via creatief schrijven, natuurbeleving, intuïtief tekenen/schilderen/fotograferen en bezinning intensief hun eigen nieuwe lente te beleven. Het is zo leuk om dit vanuit huis op je eigen manier te doen en hier samen met een aantal gelijkgestemden op afstand in te delen/beleven.

Iets over de werkwijze:
De opdrachten verstuur ik via de mail en in een besloten Facebookgroep deel ik mijn inspiraties en kun ook jij in de beslotenheid van een veilige groep je ervaringen/creaties delen.

Jij bent helemaal vrij om er op je eigen manier invulling aan te geven. Natuurlijk geïnspireerd door de opdrachten die ik telkens aanreik en de tijdsinvestering die bepaal je ook helemaal zelf.

Houd je ook van een kleine creatieve uitdaging?
Wil je je eigen grenzen verleggen?
Lekker weer in de creatieve stroom komen en de winter van je afschudden?
Wil je in het voorjaar van 2018 ook sterker uit je ei kruipen?

Je doet vanuit thuis mee, je maakt een klein beetje tijd hiervoor vrij en alles is oké, wat je ook deelt, doet of laat.

Wat je ervoor nodig hebt is een klein schrijfboekje van de HEMA, pen, papier, de materialen waar je graag me werkt, je mobiel etc.

Je houdt van creatief schrijven, creatief bezinnen, je eigen stroom volgen, je kernkracht ontmoeten en ontwikkelen.

Kosten: 55 euro. Leuk als je meedoet!

Wat ik fijn vond aan KOM UIT JE EI:
het vrij werken met materialen en het (her)ontdekken van het kind in je, het (her)ontdekken van de schoonheid van de materialen waar je mee werkt. Het ei als metafoor, heel inspirerend en uitdagend! Deze lente voelt nu heel anders. Ik voel me krachtiger worden en werk naar mijn dromen toe, ”wat wil ik” in plaats van “wat wil ik niet”.