helende kleurenreis

BEN JE ER AAN TOE OM:

– je basis, je buik en je hart met elkaar te verbinden?
– te voelen wat er echt in je leeft en hier expressie aan te geven?
– helderheid te vinden in jezelf en heling te geven aan jezelf?
– je meer te verbinden met je bron van kracht en inspiratie?

WIL JE:
– nieuwe gebieden en onvermoede bronnen aanboren in jezelf ?
– je meer verbinden met je bestaansgrond, je spontane innerlijk kind en met je natuurlijke vrije aard?

Mijn ervaring is dat datgene in mij wat ik nog niet gezien, gevoeld, geleefd, doorleefd en omarmd heb omdat het te gevoelig lag, te pijnlijk was of nog onbewust in mij leefde, onnodig kracht, energie en plezier van me wegnemen. Te weten en te voelen wat mijn schaduwkanten en opgelopen pijnplekken zijn en deze te erkennen, geeft energie, kracht, rust en vertrouwen. Als ik het ongeziene in mij naar het licht breng, de innerlijke beelden tot expressie breng, mag het er gewoon zijn. Het litteken blijft, maar als ik het durf te voelen, er verbinding mee maak, kan en durf ik meer vanuit mijn volledige kracht te gaan leven. Het wordt dan ruimer in mij. Mijn leven wordt dan letterlijk lichter en kleurrijker.

Dit geluk en plezier gun ik ook jou!

alleengeboren-tweeling-van-donker-naar-licht

 juist door me op een ontvankelijke manier
met mijn kwetsbare binnenwereld te verbinden
kan ik me er steeds meer van losmaken
zo hervind ik mijn zachte kracht


Wil je ook meer vanuit rust en verbinding met je diepste zelf in het leven staan?

Houd je niet van eindeloos praten en vanuit het hoofd de dingen benaderen maar ben je meer een doener en wil je daarbij ook graag jouw creatieve intuïtieve kant ontwikkelen en deels al wandelend in de natuur doorbrengen?

Dan heb ik een heel mooi programma voor jou!

In 3 sessies bied ik jou DE HELENDE KLEURENREIS aan.

De grote lijnen van dit programma mocht ik via inspiratie van mijn gidsen de afgelopen maanden ontvangen en aan den lijve beleven.
Er werden mij 3 aandachtsgebieden aangereikt om vanuit kleur, intuïtie, creativiteit en bezinning helend te werken met mensen die er aan toe zijn om wat meer met zichzelf de diepte in te gaan.

Ik ontving informatie, teksten en meditaties over de helende werking van kleur en de daarbij behorende lichaams- en levensgebieden. Er werd me verteld dat het belangrijk is om vanuit volledig gewaarzijn meer aandacht te hebben voor 3 lichaamsgebieden, 3 ontwikkelingsfases en 3 belevingswerelden die we als mens ervaren. We lopen allemaal in die ontwikkelingsweg schade op. Het zijn de levenslessen die we hier juist komen leren. Vaak echter vormen deze niet doorleefde levenslessen een sluier die over je innerlijk licht komt te liggen, waardoor je je innerlijk licht onvoldoende tot haar recht komt. Je ervaart je leven dan meer als sleur en je beleeft je leven minder intens en kleurrijk.

In de helende kleurenreis geef je op een speelse, kleurrijke intuïtieve en creatieve manier uitdrukking aan wat er op diepere lagen in je zijn gevoeld en geheeld wil worden. Je maakt daarbij de eerste 2 keer reisjes naar binnen maar op de 3e dag ook een wandelreisje naar buiten in de natuur.


WAT GAAN WE DOEN?

Je gaat na iedere sessie met je eigen creaties en schrijfsels naar huis, die je herinneren aan jouw innerlijke belevingen en die je als een kleinood bij je draagt. Je kunt, wanneer je daar behoefte aan hebt, hier later thuis altijd op je eigen manier op doorgaan.

Tijdens de sessies is er aandacht voor je beleving, voor kleur, meditatie en heling, voor de stilte, voor de lach en de traan, vanuit een gevoelde basisveiligheid. Je creaties zijn jouw tekens van leven die soms beter geduid of herkend willen worden, ook dat kan van betekenis zijn.

kom-maar-bij-meMANDARIJN/ORANJE – het innerlijk kind
Deze sessie staat in het teken van spelen, genieten, creativiteit, het volgen van je gevoel.
We staan stil bij de behoeftes van jouw innerlijk kind en wat ze tekort gekomen is in haar leven. Jij kunt haar dat nu nog geven, haar bij de hand nemen! Hoe? Dat zal zich op deze dag als vanzelf laten zien.

DIEPROOD / ROOD – baby, zieltje op aarde
In deze sessie staat de start van je leven centraal. We verdiepen ons in je geboorte-beleving, je gronding en je basisveiligheid.
Hoe was je start? Was je alleen of was je met meer? Misschien een alleengeboren tweeling? Ben je goed geworteld? Wat kwam je eigenlijk brengen?

GROEN / JADEGROEN – natuurlijk jezelf zijn
We gaan naar buiten in de natuur. We voelen de wind door onze haren, verbinden ons met de schoonheid en helende krachten van de natuur en met onze eigen innerlijke natuur. Je hebt aandacht voor wat je op het hart ligt. Hoe voel jij je echt? We maken ruimte voor creativiteit in de natuur, voor rust en voor compassie voor jezelf.

 

kom maar kleintje, kom maar bij me
kom maar in mijn veilig nest

ik zal je helpen vliegen


IS DIT IETS VOOR JOU?

De helende kleurenreis is geschikt voor jou als je op een speelse, lichte en helende creatieve spirituele manier in je eigen binnenwereld wilt duiken.
Je kiest ervoor om dat wat er in je leeft onder ogen te zien en je zwaarte, je pijn, je verdriet en het ongeziene in jou naar het licht te brengen.

Je bent je nieuwsgierig naar hoe de helende kleurenreis jouw thema’s in beeld brengt en wilt op ontdekkingsreis naar dat wat je in eerste instantie als belastend hebt ervaren. Je wilt hier niet langer onder lijden, maar er juist nieuwe kracht en levenslust uit putten, het roer weer in eigen hand nemen, jezelf bevrijden.

Je draagt uiteindelijk zelf de verantwoordelijkheid voor wat er aan de orde en naar boven komt.
Je hebt enige ervaring met persoonlijke groei en ontwikkeling en bent stabiel genoeg om dit proces met jezelf aan te gaan.
Je hebt een open blik naar het spirituele en hecht belang aan de wisselwerking tussen lichaam, ziel en geest.
Je hoeft geen ervaring te hebben met intuïtieve creatieve werkvormen, wel zin om ermee aan de slag te gaan.

Kosten: 3 sessies van 2 uur = 270 euro

Neem gerust vrijblijvend contact met me op, als je het gevoel hebt dat ik iets voor je kan betekenen.