flowsessie

swingKOM WEER KLEURRIJK IN BEWEGING

In een flowsessie kijk ik samen met jou naar waar het weer kan gaan stromen in je leven, zodat je weer in een positieve swing komt.

Daar waar je jezelf vastgezet hebt en even niet meer weet hoe je verder wilt of kunt met iets kom je weer in je natuurlijke stroom en voel je weer vertrouwen en verbinding met de bron van licht, kracht, wijsheid en inspiratie in jou.

Ik versta de kunst van het meestromen, afstemmen en mediamiek informatie doorgeven. Daarmee ben ik graag een heldere gids op je levensweg op de vragen die in je leven.

Steeds meer mensen weten de weg naar mijn praktijk te vinden, als ze even iemand nodig hebben die vanuit een ander perspectief met ze meekijkt. Juist mijn creatieve intuïtieve insteek wordt daarbij erg gewaardeerd.

 

Leeft er een dringende vraag in je of zit je met een dilemma?
Ik breng je op een eenvoudige, lichte, speelse en diepgaande manier tot de kern van je vraag.

Heb je iemand nodig die je weer op de rit zet, in de juiste stroom?
Heb je behoefte aan helder zicht en meer kleur, zodat je weer weet waar je voor gaat in je leven?

Maak een afspraak voor een flowsessie.

Samen gaan we op op een kleurrijke creatieve manier op zoek naar de antwoorden die in je leven, zodat jijzelf je stuur weer in handen neemt en weer zin krijgt in je leven, oog voor je behoeftes, hart voor jezelf of focus voor je droom, passie in je eigen project. Soms komen er dingen aan de oppervlakte waar je zelf niet aan gedacht hebt en stuur ik je wat meer in de voor jou juiste richting. Later blijkt juist die informatie zo verhelderend en inzichtgevend op je pad.


waalwerkHOE GAAT EEN FLOWSESSIE IN ZIJN WERK?

Ik stem me af op jou en je energie van dat moment en op wat er bij je leeft. Terwijl jij jouw verhaal vertelt en we met elkaar in gesprek raken, krijg ik beelden, kleuren en informatie door die voor jou helpend zijn op je levenspad. Ze geven je vaak in een oogopslag helderheid, laten een vonk van zielsverlangen in je ontwaken of brengen je in contact met potentieel wat in je leeft waarvan je het bestaan nog niet wist.

Een flowsessie wordt op een creatieve intuïtieve manier ingevuld. Er is dus geen vast plan en geen enkele sessie is hetzelfde. Van te voren stem ik me op je af en ben ik al een beetje in jouw energie, ik trek een paar engelkaartjes en soms wandel ik wat door mijn tuin/of huis en voel wat me roept voor jou. Dat neem ik mee naar binnen en komt in de sessie aan bod (dit is zo treffend ieder keer).

Soms trek je een kaart, (dat kan van alles zijn, ook tarot), wijzen kleuren je de weg (kaarten of aura-soma), roept een boek uit de kast je of komt er een visualisatie aan bod (een reisje naar binnen). Ik laat je vaak wat intuïtief schrijven, tekenen of schilderen. De symboliek in deze tekening komt regelmatig aan de orde. En natuurlijk geef ik altijd informatie door die ik via mijn heldere intuïtieve kanaal opvang en voor jou van belang is.

Hoe fijn is het:

 • als wat vast zit in jou weer in beweging komt
 • de mist in je leven oplost
 • je weer balans, rust, kracht, licht, focus, richting en helderheid ervaart

We kennen het allemaal wel, soms zit het mee en soms zit het tegen. Soms zit je in de stroom en soms voel je je overstroomd door de woeste golven en word je bijna letterlijk uit je bootje geslagen. Het in de stroom zijn is een heerlijk gevoel wat aangeeft dat jouw binnen- en buitenwereld precies met elkaar in overeenstemming zijn. Wat er dan ook gebeurt, jij vaart er wel bij. Je bent dan die dingen aan het doen die voor je ”kloppen”, die horen bij je zielspad van dat moment en als het een periode tegenzit raak je niet zo snel uit je doen, dan is er een gevoel van natuurlijk vertrouwen.

Maar vaker ook ervaar je het tegendeel.

Je voelt je dan uit verbinding met jezelf, uit contact met je omgeving en het groter geheel en met dat wat maakt dat je je leven als prettig ervaart. Je voelt je als los zand dat overal en nergens is. Als gevolg hiervan ervaar je stagnatie,  je raakt verward en verstrikt in  twijfels, getob, somberheid, onzekerheid en weerstanden. En alhoewel het moeilijk is om altijd bovenop de golf te blijven bewegen en ook de onderstroom van het leven geleefd en gevoeld wil worden is het vaak een hele toer om als je het even niet meer ”ziet” dit ten positieve te keren. Soms zijn er dan zoveel keuzemogelijkheden dat je ook echt even niet meer weet waar je uit kunt/wilt kiezen.

Ook kan het gebeuren dat je wel in een stroom zit, maar dat je het gevoel hebt dat je in een stroom zit die niet meer bij je huidige zelf past. Een gevoel van leegte en niet vervuld zijn vult dan je dagen. In deze situatie is het erg helpend als je weet hoe je leven een andere wending kunt geven. Met helderheid over een kleine stap in een andere, meer passende richting, ben je dan vaak al heel erg geholpen.

Gun het jezelf om je verbonden te weten met de bron van leven, met de flow, met wat je bezielt.
Voel de rust en tevredenheid die er is als de dingen in je leven weer op hun plek vallen.
Ga weer opgewekt en stralend door het leven.


lichtgidsVOORBEELDEN VAN HULPVRAGEN BIJ EEN FLOWSESSIE:

 • ik wil een andere richting inslaan, wat past echt bij me?
 • je werkt al jaren in hetzelfde beroep en wilt graag het pad van je ziel volgen, maar durft niet te veranderen omdat een aantal zaken je in je comfortzone houden; wat zijn mijn werkelijke talenten en waar kan ik me het beste voor inzetten, hoe kan ik van oud naar nieuw bewegen? met een helderziende blik wijs ik je op dingen waar je zelf aan voorbij keek, je gaat stap voor stap en vanuit een diep weten in vertrouwen een andere richting uit
 • ik zou graag beter tot mijn recht komen in mijn vak, wat helpt me?
 • je zoekt naar verdieping in je werk, je wilt als kunstenaar/creatief coach graag meer je zielsverlangen vormgeven; ik help je ontdekken waar het voor jou echt om gaat, wat je zielemissie is; nadat je dat ten diepste gevoeld hebt ga je vanuit een andere drijfveer aan de slag en komt weer op je eigenwijze unieke creatieve manier in beweging, dit te ervaren maakt je een blij mens
 • ik verlang naar meer liefde in mijn leven, waarom lukt dat niet?
 • in relaties ervaar je steeds teleurstelling, je kunt maar geen geschikte partner vinden, terwijl je zo verlangt naar samen; je bent er moedeloos van en vraagt je af waarom de dingen zo gaan; ik breng je bij de niet vervulde behoeftes van je innerlijk kind, je leert het goed te hebben met jezelf waardoor de liefde van buiten niet meer het gat in jezelf hoeft te vullen, je gaat jezelf van onderaf weer opbouwen, het creatief werken met de kleuren van de chakra’s helpt je daarbij
 • ik ervaar fysieke tegenslag in mijn leven, wat heeft me dit te zeggen?
 • een ongeluk haalt je onderuit, je mist levenskracht, op de oude manier verder gaan wil echt niet meer; het ‘vallen’ heeft je iets te zeggen, je krijgt zicht op wat er achter zit en hoe weer op te krabbelen uit je dal, je ontdekt oude patronen die je om wilt buigen, van hoofd naar hart, van denken naar voelen, van opgebrand voelen naar weer levenslustig zijn
 • ik wil een boek gaan schrijven, wil je me helpen mijn ideeën te focussen?
 • je hebt mooie ideeën over het schrijven van een eigen boek maar verzandt in de vele mogelijkheden waardoor je tot niets komt; ik brainstorm graag met je mee naar de rode draad, de onderwerpen die aan bod willen komen, naar jouw bezieling, we ontdekken je sterke kanten en de behoefte van de lezer, daardoor ervaar je weer inspiratie om te gaan schrijven, van veelheid naar eenheid en een duidelijk verhaal
 • ik zit niet lekker in mijn vel en voel me down, hoe kom ik hieraan voorbij?
 • je hebt alles in je leven en toch voel je je niet blij, je ervaart schuldgevoel waarmee je jezelf onderuit haalt; vanuit gevoeligheid leef je meer in je hoofd en wordt je lijf vergeten; je ontdekt wat hiervan de reden is en hoe je je angst kunt laten varen; wat mag er in jou geheeld worden? het kind in jezelf omarmen, van verdriet naar vreugde, je leert omgaan met je gevoeligheid, je lijf te voelen, je basis te versterken, je gevoelens toe te laten, vanuit angst naar liefde en vertrouwen te bewegen
 • ik verlang er naar om mijn zielemissie concreet vorm geven, hoe bereik ik dat?
 • je hebt hoge idealen voor je loopbaan in de toekomst die je maar moeilijk in de vorm krijgt; we scheppen orde in de chaos in je hoofd, ik breng je bij de essentie van je missie, help je helderheid te krijgen over de concrete toepassing hiervan en ik leer je te luisteren naar wat je hart en gevoel je ingeven, van hooggestemd ideaal naar concrete werkelijkheid
 • Staat jouw vraag hier niet bij, schroom niet om mij te benaderen. Iedere vraag is anders en deze lijst is natuurlijk niet volledig. Ook voor jouw vraag is de oplossing dichterbij dan je denkt. Voor wie de moed en de bereidheid heeft om hulp in te schakelen als je er alleen niet helemaal uitkomt.
 • Neem hier contact op voor een flowsessie en/of om je vrijblijvend te informeren of ik iets voor je kan betekenen.
 • Kosten, anderhalf tot max. 2 uur 120 euro.

Het is ook mogelijk om een flowsessie (of een kleurenreis) op afstand te doen.
Daarvoor hebben we telefonisch contact op een vooraf afgesproken tijd.
De kosten hiervan zijn 60 euro voor een uur. Deze betaal je vooraf.

Bel me voor een afspraak: 0481-355909

 

Het is mijn grootste verlangen mijzelf en mijn levensweg te aanvaarden en lief te hebben.
Mijn leven zal als vanzelf haar weg vervolgen, daar vertrouw ik op.
Ik rust in de schoot van het leven.